www.zwierzaki.swiata.pl Forum miłośników zwierząt |
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tynus4
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 7:01 am Temat postu: Zbierajmy Ludzi ! |
|
|
Bardzo fajne forum (by było ) gdyby korzystało z niego więcej ludzi .
Admin powinien o to zadbać . . .
A więc wszystkich ludzi co trafią na forum , proszę o rozsyłanie strony na różne strony Świata
Do Zobaczenia !!! _________________ Myśleć , a robić to wielka różnica . . . . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Administrator Admin

|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Witaj. Słusznie zauważyłeś, że na forum w tej chwili są pustki. Chciałabym się wytłumaczyć. Strona ta funkcjonuje od 2005 roku i kiedyś naprawdę tętniła życiem. Niestety. Jeden z użytkowiników poprosił mnie o możliwość moderowania strony. Dziewczyna wydawała się godną zaufania. Po pół roku forum było już przez nią wyczyszczone, użytkownicy pousuwani wraz ze wszystkimi zdjęciami i postami. Dlatego dzisiaj postanowiłam rozbudzić formu na nowo. Cieszę się ogromnie, że wam się ono podoba i dziękuję za pomoc w uzupełnianiu postów.
Pozdrawiam:
Administrator |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tynus4
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 6:23 pm Temat postu: |
|
|
Będę się starła jak mogę aby je rozbudzić . . .
Jak na razie to widze coraz większą liczbę ludzi , a więc może uda nam się dojść do celu. A więc zbierajmy ludzi ! I również pozdrawiam ! _________________ Myśleć , a robić to wielka różnica . . . . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|